#1 TRENDING #VIJESTI #ESTRADAINFO #NOVO #TOPČLANCI #TOPNAJAVE #TOPVESTI #UŽIVO #GOSTOVANJA #PREMIJERA

Džejla ulovila Mariju s drugim momkom. Pa u krevetu počela da plače kao siroče.Marija Šerifović i Džejla Ramović turbulentno su završile svoju vezu, koju je estrada.info prošle godine razotkrio. Kako ovaj list piše, njihova ljubav je pukla zbog Marijine prevare. Kako tvrde izvori bliski Džejli, pobjednica "Zvezda Granda" je navodno uhvatila svoju mentorku sa drugom djevojkom, zbog čega je došlo do svađe, a onda i raskida veze.

Prema riječima, zvijezda "Granda" je bila potresena i takvu ju je spazio jedan poznanik iz estradnog posla, koji joj je prišao. On ju je i smirio i odveo u obližnji kafić, u kom je inače sjedio. Razgovarao je s njom, ali je Džejla htjela da priča s Marijom. Pozvala ju je telefonom, međutim, razgovor nije prošao mirno, već baš burno.

Prema njegovim riječima, zvijezda "Granda" je bila potresena i takvu ju je spazio jedan poznanik iz estradnog posla, koji joj je prišao. On ju je i smirio i odveo u obližnji kafić, u kom je inače sjedio. Razgovarao je s njom, ali je Džejla htjela da priča s Marijom. Pozvala ju je telefonom, međutim, razgovor nije prošao mirno, već baš burno.

Marija i Džejla nikada nisu htjele da priznaju vezu, stalno su tvrdile da ih veže samo jako prijateljstvo. Ali mnoge situacije su ih odale. Nakon što je Kurir u nekoliko navrata objavio da su pjevačice putovale i boravile u istoj hotelskoj sobi, što se moglo vidjeti na fotografijama koje su objavljivale na Instagramu, njih je odalo i isto prstenje na ruci, zbog čega se spekulisalo da su se čak i vjerile.

I Marija i Džejla se trenutno nalaze u inostranstvu. Marija je u Americi, dok se Džejla preselila u Barselonu, gdje je upisala fakultet. Dok je ljubav cvjetala, Marija ju je posjećivala u Španiji. Inače, kako saznajemo, skandal zbog kog su raskinule uspjele su da prevaziđu, pa su opet u dobrim odnosima. Zasad prijateljskim, ali niko ne isključuje mogućnost da opet postanu par, piše estrada.info

Nema komentara

#estradainfo #estradainfoportal #estradatop #promocije #vijesti #info #top #trending #youtube #magazin

5 godina sa Vama. Svakondevni izvor informacija o dešavanjima na muzičkoj i estradnoj sceni.

Pokreće Blogger.