#1 TRENDING #VIJESTI #ESTRADAINFO #NOVO #TOPČLANCI #TOPNAJAVE #TOPVESTI #UŽIVO #GOSTOVANJA #PREMIJERA

Marijina nova pjesma je glavna tema društvenih mreža. Pjesma i spot šalju poruku cijelom svijetu.

io

Marija je najvila album u cijelosti za 2023 godinu u jesen, ali nije mogla čekati pa je pred novu 2023 godinu podjelila s nama i vama novu pjesmu pod nazivom "Dobar vam dan"

Ispod pjesme koju je okačila na svoj YouTube ostavila je jasnu poruku u kojoj kaže #pjesma opisuje današnje vrijeme...

Dobar vam dan koji je veliki kao naš život iz mašte i sićušan kao srce kukavice.... i tako dalje?

Ostatak teksta možete pogledati ispod Videa na YouTube i sami procjeniti kakva je to poruka koju je posvetila cijelom svijetu.

Pjesma je nakon par dana glavna tema na društvenim mrežama, komentari su jasni i jedan od njih je ovaj "nekoliko različitih emocija u ove tri minute. Spot, tekst, neka druga dimenzija. Marija moćna, odavno prerasla ove prostore...

Pjesma već broji 2.500 miliona za pet dana, tek šta se sprema u sledećim pjesmama koje priprama izbaciti za svoje fanove ostaje da vidimo.

Riječi koje su napisane na društvenoj mreži Instagram Marije Šerifović: i poželila vam je: Dobar vam dan u ono što vam je preostalo od života, u gustoj mreži obmana, masovne hipnoze i laži gde god da pogledate. Dobar vam dan u tami, gde samo ljubav osvetljava život i pokazuje put. Dobar vam dan u novoj prilici da sami zaslužite sve ono što se osvaja samo ličnom hrabrošću i svojim talentom. Dobra vam Nova godina i ona sledeća…Ako je bude! – zaključila je muzička zvezda.


Nema komentara

#estradainfo #estradainfoportal #estradatop #promocije #vijesti #info #top #trending #youtube #magazin

5 godina sa Vama. Svakondevni izvor informacija o dešavanjima na muzičkoj i estradnoj sceni.

Pokreće Blogger.