#1 TRENDING #VIJESTI #ESTRADAINFO #NOVO #TOPČLANCI #TOPNAJAVE #TOPVESTI #UŽIVO #GOSTOVANJA #PREMIJERA

MILIJUNAŠICA: Aleksandra Mladenović zbrinula familiju, pa se BACILA NA NEKRETNINE.

io

Ona puni klubove i kafane širom Evrope, a koliko je zaista tražena Aleksandra Mladenović svedoči i činjenica da je gotovo nemoguće doći do njenog slobodnog dana kada ne nastupa.

Mukotrpan rad se ipak isplatio s obzirom da je za nešto više od 5 godina aktivnog pevanja uspela da kupi čak nekoliko nekretnina i obezbedi kako sebe tako i svoju porodicu.

Poored stanova, u medijima se pisalo i da je u planu kuća u jednom prestoničkom naselju, što je pevačica u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ sada i potvrdila.

– U planu je i ne bih puno da pričam. Trudim se zaista da pametno ulažem, taj stan u Beogradu na vodi je konačno završen i njega sam takođe kupla za izdavanje– ponosno je istakla Mladenovićeva.

Iako danas može da priušti sebi sve što poželi, pevačica je ranije isticala da se tokom takmičenja u „Zvezdama Granda“ 2015. godine dosta namučila i da je bilo situacija.

– Bilo mi je baš teško. Na svako snimanje sam dolazila autobusom, jedva sam uspevala da uštedim za kartu. Sećam se, kada sam iznajmila stan u Beogradu, imala sam kod sebe 400 evra. Brzo sam ostala bez para i samo sam čekala vikend da idem negde da radim i pevam – rekla je tada.

– Živela sam na hlebu i ajvaru koji mi je mama slala sa sela. Samo sam razmišljala o tome da počnem da radim jer je trebalo platiti frizera, šminkera, haljinu, a ja sam bila bez dinara – ispričala je svojevremeno Aleksandra.

Nema komentara

#estradainfo #estradainfoportal #estradatop #promocije #vijesti #info #top #trending #youtube #magazin

5 godina sa Vama. Svakondevni izvor informacija o dešavanjima na muzičkoj i estradnoj sceni.

Pokreće Blogger.