#1 TRENDING #VIJESTI #ESTRADAINFO #NOVO #TOPČLANCI #TOPNAJAVE #TOPVESTI #UŽIVO #GOSTOVANJA #PREMIJERA

„Šmek“SJ studia ne prestaje da se sluša. Mile „Boginjom ljubavi“ resetovao estradu. (VIDEO)

ŠTA MISLITE DA LI JE #BoginjaLjubavi NAJBOLJA NARODNA PJESMA U POSLJEDNJIH 15 GODINA ?

#BoginjaLjubavi vraća estradu na tvorničke postavke...

Davne 1995. godine Mile Kitić je prekinuo dugogodišnju saradnju sa tada popularnim i jedinstvenim Južnim Vetrom. Poslednji album „Okreni jastuk“ ostavio je mnogobrojne hitove, a Mile je posle toga krenuo svojim putem.

Sa Pericom Zdravkovićem u sličnom stilu Kitić se otisnuo prema Grandu i snimanju komercijalnih pesama i onome što je publika na „terenu“ tražila. I uvek je držao do kvaliteta, a i u izletima u drugačije stilove Mile je uspeo da ostane svoj, te da i dan danas puni klubove, diskoteke i hale širom zemaljske kugle.

Nakon puno godina Mile je napokon odlučio da svoju vernu publiku iz vremena Južnog Vetra počasti nečim što vuče i liči na stari stil.

U studiju SJ snimljena je nova pesma i spot „Boginja ljubavi“. Ova pesma je premijerno ugledala svetlost dana prvog dana nove 2023 godine. I koja je u svim regijama Balkana u trendu YouTube-a Bosna i Hercegovina , Srbija, Hrvaska, Slovenija i td, i broji 1.401.894 pregleda 01.01.2023Ž/30.01.2023 slovenija #25 bosna i hercegovina #17 na kartici U trendu za glazbu

Nema komentara

#estradainfo #estradainfoportal #estradatop #promocije #vijesti #info #top #trending #youtube #magazin

5 godina sa Vama. Svakondevni izvor informacija o dešavanjima na muzičkoj i estradnoj sceni.

Pokreće Blogger.