#1 TRENDING #VIJESTI #ESTRADAINFO #NOVO #TOPČLANCI #TOPNAJAVE #TOPVESTI #UŽIVO #GOSTOVANJA #PREMIJERA

Najtužnija priča o pjevaču iz Zenice. Marija je jedina koja želi da mu pomogne. (VIDEO)Mustafa Hrustić je ulični pjevač kojeg vrlo dobro znaju stanovnici Zenice, ali i okolnih mjesta.

“Bio sam pod kirijom. Kirija mi je istekla. Nisam mogao dalje da nastavim plaćati. Kirija je bila 150 KM, a režije 30 KM. Znači, ja svaki mjesec moram zaraditi 200 KM, a gdje je tu hrana…”, ispričao je Mustafa tužnu priču.

Kaže da je mogao zaraditi pjevajući, ali da mu je kiša pokvarila planove jer zbog nje oko mjesec i pol dana nije mogao pjevati.

Mustafa kaže da nema nikog svog.

“Bez roditelja sam ostao sa sedam godina”, ispričao je.

Jedan od prijedloga je bio da se prijavi za Zvezde granda.

“Za to trebaš imati novac. Sad ja mogu tamo otići, ali kako? Ne mogu ja sa 10 KM otići tamo. Trebaš tu imati novca da se obučeš, da mašnu staviš…”, priča Mustafa. Mustafa Hrustić je ulični pjevač kojeg vrlo dobro znaju stanovnici Zenice, ali i okolnih mjesta. “Bio sam pod kirijom. Kirija mi je istekla. Nisam mogao dalje da nastavim plaćati. Kirija je bila 150 KM, a režije 30 KM. Znači, ja svaki mjesec moram zaraditi 200 KM, a gdje je tu hrana…”, ispričao je Mustafa tužnu priču. Kaže da je mogao zaraditi pjevajući, ali da mu je kiša pokvarila planove jer zbog nje oko mjesec i pol dana nije mogao pjevati. Mustafa kaže da nema nikog svog. “Bez roditelja sam ostao sa sedam godina”, ispričao je. Jedan od prijedloga je bio da se prijavi za Zvezde granda. “Za to trebaš imati novac. Sad ja mogu tamo otići, ali kako? Ne mogu ja sa 10 KM otići tamo. Trebaš tu imati novca da se obučeš, da mašnu staviš…”, priča Mustafa. Ova priča dirnula je članicu žirija upravo Zvezda granda i nekadanju pobjednicu Eurovizije Mariju Šerifović. “Ovaj momak spava negdje u Zenici ispod mosta. Zove se Mustafa. Ako bilo ko iz Zenice može i želi neka ga nađe, neka mi se javi i neka mi bude kontakt. Da Mustafa dobije dom! I mašnu”, napisala je Marija na Instagramu.

Nema komentara

#estradainfo #estradainfoportal #estradatop #promocije #vijesti #info #top #trending #youtube #magazin

5 godina sa Vama. Svakondevni izvor informacija o dešavanjima na muzičkoj i estradnoj sceni.

Pokreće Blogger.