#1 TRENDING #VIJESTI #ESTRADAINFO #NOVO #TOPČLANCI #TOPNAJAVE #TOPVESTI #UŽIVO #GOSTOVANJA #PREMIJERA

Odjeknula još jedna udarna vijest. Otkriveno kako Dragana Mirković zarađuje milione!Kako pišu mediji bogatstvo Dragane Mirković iznosi stotinu miliona dolara, a mnogi se pitaju kako je skromna pjevačica iz Kasidola uspjela da stekne toliko bogatstvo.

U svojoj bogatoj karijeri Dragana je snimila čak 21 album i primarni prihod ima od svoje pjevačke karijere. Iako je prodaja CD-ova na svjetskom nivou smanjena, Dragana ima svoj oficijelni kanal na “YouTube-u”, koji sada broji preko 100.000 pretplatnika.

Njeni spotovi na “youtube-u” privlače reklamne kuće, pa Dragana preko ovog medija ima svojevrsnu zaradu, bez obzira na činjenicu da putem ove mreže njeni fanovi besplatno slušaju njenu muziku.

Ipak, najveće prihode pjevačica ostvaruje iz zajedničkih poslovnih poteza koje pravi sa suprugom Tonijem Bijelićem: 2005. bračni par osnovao je digitalnu i kablovsku televiziju u Požarevcu, čije ime nosi Draganine Inicijale.

Najveći izvor bogatstva Dragane Mirković i Tonija Bijelića prema sajtu “Net Worth Celebrities” jeste firma za prodaju luksuznih automobila Majbah.

Kako je suprug svoju celokupnu imovinu prepisao na nju, Dragana je i vlasnica luksuzne vile u Beču, kao i zamka nadomak Austrije.

Nema komentara

#estradainfo #estradainfoportal #estradatop #promocije #vijesti #info #top #trending #youtube #magazin

5 godina sa Vama. Svakondevni izvor informacija o dešavanjima na muzičkoj i estradnoj sceni.

Pokreće Blogger.