#1 TRENDING #VIJESTI #ESTRADAINFO #NOVO #TOPČLANCI #TOPNAJAVE #TOPVESTI #UŽIVO #GOSTOVANJA #PREMIJERA

Lijek za mršanje je vođenje ljubavi tri puta na dan. Zorica otkrila recept za mladalački izgled.
Zorica Brunclik priznaje da je njen recept za mladalački izgled vođenje ljubavi, te otkriva da to radi tri puta dnevno sa suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišem.

Legendarna pjevačica je u nedavnom intervju dala preporuku svima koji žele da smršaju kako će to najlakše postići.

Naime, Zorica je, osim savjeta za dobar izgled, prokomentarisala i navode da se prije šla pod nož.

Mjesec dana ne jedem ništa, odnosno naučila sam da probušim kašiku. Svako može da me pogleda, da mi priđe, da vidi šta se tu promijenilo. Mislim, ne može baš svako. Ako mislite da lijepo izgledam, onda vam preporučujem ljubav tri puta dnevno, kao što ja imam s mojim Kemišem. To me održava u formi – istakla je Zorica Brunclik, te oštro demantovala da je išla kod hirurga, već za to tvrdi da je zadužen seks i genetika.

-Da li sam nešto radila? A šta vi kažete? Koliko sam se ja promijenila od prošlog puta kad ste me vidjeli? Mislim da sam ista, samo mršavija, a rekla sam vam koji je recept za to. Ako želite da izgledate ko ja, onda tri puta praktikujte vođenje ljubavi, to vam je siguran recept, i hirurg vam neće biti potreban. Pod nož nisam išla.

Inače, iako Zorica oštro demantuje da je bilo šta korigovala na licu, ono što je očigledno jeste da je radila određene korekcije na licu, odnosno da je podizala obrve.

Nema komentara

#estradainfo #estradainfoportal #estradatop #promocije #vijesti #info #top #trending #youtube #magazin

5 godina sa Vama. Svakondevni izvor informacija o dešavanjima na muzičkoj i estradnoj sceni.

Pokreće Blogger.