#1 TRENDING #VIJESTI #ESTRADAINFO #NOVO #TOPČLANCI #TOPNAJAVE #TOPVESTI #UŽIVO #GOSTOVANJA #PREMIJERA

Nasljednica Šemse Suljaković nastupa na Zvezdama Granda. Ona je sigurna pobjednica ove sezone. (VIDEO)Plavokosa ljepotica za koju mnogi kažu da je nasljednica Šemse Suljaković nastupa na Zvezdama Granda ove godine!

Đula Drini, rođena i odrasla u Cazinu, mjestu Koprivna, već je sa svojih 23 godine osvojila srca mnogih ljubitelja muzike.

Njena pričaje priča o izvanrednom talentu koji je pronašao svoj put prema svjetlima reflektora Zvezda Granda.

Bio je to trenutak iznenađenja i čuda. Iako je tada imala samo 13 godina, Đula je već tada posjedovala snažan i moćan glas koji je obećavao mnogo.

EV Kriger i dugogodišnji saradnik mnogih estradnih zvijezda, prepoznao je potencijal svoje kćerke. Odlučio je uzeti klavijaturu i zajedno sa Đulom zasvirati nekoliko pjesma.

Tada su počeli da je primjećuju mnogi estradni umjetnici, uključujući Kemala Malovića, Osmana Hadzića, Šemsu Suljaković, Ivana Kukolja Kukija i mnoge druge, koji su s oduševljenjem prepoznali njen talent.

Ova mlada, talentirana zvijezda već sada ima brojne obožavatelje i podršku mnogih, a njen put tek počinje.

Bez sumnje, Đula Drini je već sada naša pobjednica Zvezda Granda, to možemo reći sa sigurnošću jer kada poslušate samo nekoliko njenih pjesama, jasno je da je rođena za scenu.

Nema komentara

#estradainfo #estradainfoportal #estradatop #promocije #vijesti #info #top #trending #youtube #magazin

5 godina sa Vama. Svakondevni izvor informacija o dešavanjima na muzičkoj i estradnoj sceni.

Pokreće Blogger.