#1 TRENDING #VIJESTI #ESTRADAINFO #NOVO #TOPČLANCI #TOPNAJAVE #TOPVESTI #UŽIVO #GOSTOVANJA #PREMIJERA

Ispod šatora ubija hitom. Mitar Mirić moli sve ljude "Dajte mi da živim". (VIDEO)Pjevač Mitar Mirić vlasnik je velikog broja pesama, a neke su postale veliki hitovi koji se slušaju i danas na proslavama i veseljima.

Iako je već decenijama u ovom poslu priznaje da je nekoliko puta nailazio na negativne komentare nakon nekih pjesama koje je snimio.

"To je krenulo sa pesmom 'Ciganče', kada su svi negodovali nešto, a ona poslata hit da nema dalje. Posle toga je bilo sa pesmom 'Doberman', ona je snimana za diskoteke i bez nje nema šanse da prođe jedan nastup. Ali neka, što se više priča, to je bolje", rekao je on za medije nedavno.

Podsjetimo, pjevač je priznao da je odbio jednu pjesmu koja je kasnije postala veliki hit, a kaže da se ipak ne kaje što ta numera na kraju nije završila kod njega, piše Grand.

A vovo mu je veliki hit na YouTube poslušajte do kraja... Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja novih pesama možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE

Nema komentara

#estradainfo #estradainfoportal #estradatop #promocije #vijesti #info #top #trending #youtube #magazin

5 godina sa Vama. Svakondevni izvor informacija o dešavanjima na muzičkoj i estradnoj sceni.

Pokreće Blogger.