#1 TRENDING #VIJESTI #ESTRADAINFO #NOVO #TOPČLANCI #TOPNAJAVE #TOPVESTI #UŽIVO #GOSTOVANJA #PREMIJERA

Poslušajte „Džeko, majstore“ „Nervozni poštar“ objavio novu pjesmu. (VIDEO)





Nakon posljednjeg albuma, osmoga po redu, “Nervozni poštar 2017” i sedmogodišnje pauze, stiže nam deveti studijski album Nervoznog poštara koji se snimao u studijima “Tempo Digital” u Bosni i Hercegovini i Švedskoj.

Sve pjesme za novi album uradio je autor grupe Fadil Šabović sa saradnicima iz Tempo produkcije, aranžerima i producentima Almirom Ajanovićem i Damirom Bečićem, kao i članovima njihovog izvrsnog tima.

Ono što čini prepoznatljivost benda Nervozni Poštar i ovoga puta su pjesme koje zadiru u različite segmente svakodnevnice, oslikavajući život običnog čovjeka, pa su, kao i do sada, prepune dobre energije, pozitivnog naboja, blagog humora i nadasve dobrih melodija i tekstova po čemu armija fanova širom regiona i dijaspore poznaje i voli Nervozni poštar.

Pjesmu koju smo uradili srcem i dušom a posvetili je maestaralnom fudbaleru i sportisti Edinu Džeki kojega voli i poštuje kompletan bend.

Publika je pjesmu dočekla srčano, a na platformi YouTube, iako tek objavljena broji više od sto komentara i preko stotinu hiljada pregleda.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja novih pesama možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE

Nema komentara

#estradainfo #estradainfoportal #estradatop #promocije #vijesti #info #top #trending #youtube #magazin

5 godina sa Vama. Svakondevni izvor informacija o dešavanjima na muzičkoj i estradnoj sceni.

Pokreće Blogger.