#1 TRENDING #VIJESTI #ESTRADAINFO #NOVO #TOPČLANCI #TOPNAJAVE #TOPVESTI #UŽIVO #GOSTOVANJA #PREMIJERA

Ovo je muzika koja ce trajati i trajati. Dragana opet izbacila stari dobri hit. (VIDEO)





Dragana Mirkovic pevacica koja je snimila mnoge HITOVE sa "Juznim Vetrom" i bila omiljena kako u ekipi, tako i kod publike zbog svojih godina!

Naime znamo da je "Gaga" dobra pevacica, i znamo da je ubijala sa pesmama "Juznog Vetra"! Mi znamo, ali Dragana to ili je zaboravila, ili ne zna!

Naime u jednoj emisiji na njenoj "DM" televiziji je izjavila kako ona nije bila bas toliko popularna u "Juznom Vetru", kako nju jesu pazili i sve to, ali njena popularnost je pocela tek 1994 godine, od albuma "Od kad sam se u Tebe zaljubila" koji je izdala za RTS PGP!

Tad kaze Gaga nastaje pozitivno ludilo u njenoj karijeri! A verovali ili ne proslavio je Perica Zdravkovic kao kompozitor!

A znamo da su te iste 1991 i Perica i Gaga napustili "Juzni Vetar, kao i Sava Bojic! Sad da li je slucajnost ili ne da je bas Pera proslavio Draganu!

To ostaje da prosudite Vi, kao najveci sud! Pricala je Dragana kako je bila u Bosni kod Perice gde sada zivi u Brckom! Te da su pozvali i Savu Bojica i Kitica!

Pozvana je i Semsa i Kemal koji nisu dosli! Hvalila se Gaga kako je sa Perom sutradan otisla na grob Sinana Sakica, kako su se nasli i sa Sabinom!

Kako ona toboze nadje vremena za posetiti grob starom drugu jer je ona covek! Pricala je o svemu ali o Juznom Vetru nista! Kao da to vreme za Gagu nije ni postojalo!

Postala je velika na estradi zahvaljujuci jednom coveku Perici Zdravkovic!

Eto to je Dragana i prava istina o njoj, znaci pesme od "Juznog Vetra" i Mileta Bassa joj nista dobro nisu donele!

Cak je otisla korak dalje te jedne prilike pomenula kako je Mile Bass propao kad je petorka otisla iz "Juznog Vetra"!

Ne zna Gaga da je "Juzni Vetar" 1990 tih godina harao i palio, ili nece da zna! Svi pevaci koji su prosli kroz "Juzni Vetar" su rekli da im je Miodrag M. Ilic doneo samo dobro,i da su mu zahvalni, samo ne nasa Gaga!

Da li će i ovaj stari video hit obrisati nakon par mjeseci sa youtube ostaje da se vidi..

#Tekst_V_Vukasinovic

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja novih pesama možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE

Nema komentara

#estradainfo #estradainfoportal #estradatop #promocije #vijesti #info #top #trending #youtube #magazin

5 godina sa Vama. Svakondevni izvor informacija o dešavanjima na muzičkoj i estradnoj sceni.

Pokreće Blogger.