#1 TRENDING #VIJESTI #ESTRADAINFO #NOVO #TOPČLANCI #TOPNAJAVE #TOPVESTI #UŽIVO #GOSTOVANJA #PREMIJERA

BOSANAC VOLI SLOVENIJU: Dino Merlin otkrio je ključni trenutak u kojem je odlučio kupiti stanovanja u Ljubljani.



Bosanskohercegovački pjevač Dino Merlin poznat je publici cijelog Balkana, a s obzirom na to da je dvije večeri zaredom bez problema rasprodao Stožice u Ljubljani, čini se da i ovdje ima dosta ljubitelja muzike.

Prije dva ljubljanska nastupa, muzičar je u intervjuu za portal 24ur.com otkrio dosta stvari iz svog privatnog života.

Između ostalog, zašto je kupio čak dva stana u Ljubljani - oba se nalaze u elitnom novom naselju Schellenburg, gdje su mnogi poznati slovenački advokati, poduzetnici, ali i naš košarkaški as Luka Dončić, postali vlasnici prestižnih stanova.

Merlin je u intervjuu istakao da je zadovoljan kupovinom stanova, koju je obavio prije tri-četiri godine, te da ne žali zbog ove odluke.

Ali zašto Ljubljana? Kako je pevač rekao, on i supruga su tokom epidemije šetali Ljubljanom, putovali su ovamo na vakcinaciju, koju je za vreme kovida gradonačelnik Ljubljane Zoran Janković svojoj supruzi, koja ima visok krvni pritisak, organizovao preko linije. .

Prema njegovim riječima, u to vrijeme Ljubljana je zbog ograničenja bila "veoma prazna", grad je bio toliko prijatan, tako čist i toliko inspirativan da je te večeri odlučio da ovdje želi posjedovati imanje. "Da mogu više puta doći ovdje", otkrio je Dino Merlin u intervjuu za 24ur.com.

Istovremeno je potvrdio da se zaista radi o kupovini dva stana, kako su ranije prenijeli slovenački mediji.

IZVOR:metropolitan.si, 24ur.com

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja novih pesama možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE

Nema komentara

#estradainfo #estradainfoportal #estradatop #promocije #vijesti #info #top #trending #youtube #magazin

5 godina sa Vama. Svakondevni izvor informacija o dešavanjima na muzičkoj i estradnoj sceni.

Pokreće Blogger.