#1 TRENDING #VIJESTI #ESTRADAINFO #NOVO #TOPČLANCI #TOPNAJAVE #TOPVESTI #UŽIVO #GOSTOVANJA #PREMIJERA

Izasao je ponovo hit večnosti Dragane M. A kroz kadar prolazi jedan od najboljih harmonikaša i klavijaturista ikada. (VIDEO)

A kroz kadar prolazi jedan od najboljih harmonikaša i klavijaturista ikada. Dragana Mirkovic i Juzni Vetar - Cvete moj (Digital remaster)



Kada je Dragana počela surađivati s Južnim Vetrom 1986.godine postala je jako popularna.Te iste godine krenuli su na veliku turneju po bivšoj Jugoslaviji.

Njen Album iz 1989 "Simpatija" je njen najtiražnij album u karijeri s otprilike 450.000 prodanih primjeraka.

Sa JV je snimila nekoliko hitova i evergreen pjesama kao što su:Spasi me samoće,Kad bi znao kako čeznem,Milo moje što te nema,Sto ću čuda učiniti,Simpatija,Mamina i Tatina,Najlepši Par,Oprosti što ti smetam,Ne idi ostani moj.

1991.godine napušta Južni Vetar i snima novi album sa Pericom Zdravkovićem i Savom Bojićem također bivšim južnovetrovcima koji su ga napustili iste godine.

Pesma i spot su izašli na YouTube kanalu "StudioMMI Dragana Mirkovic i Juzni Vetar" Hit do vecnosti ⭐💛✨ jedan je od komentara ispod...



Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja novih pesama možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE

Nema komentara

#estradainfo #estradainfoportal #estradatop #promocije #vijesti #info #top #trending #youtube #magazin

5 godina sa Vama. Svakondevni izvor informacija o dešavanjima na muzičkoj i estradnoj sceni.

Pokreće Blogger.