#1 TRENDING #VIJESTI #ESTRADAINFO #NOVO #TOPČLANCI #TOPNAJAVE #TOPVESTI #UŽIVO #GOSTOVANJA #PREMIJERA

Zemlja plače Dragana se razvodi. Ovo je pravi razlog zašto se ovo desilo. (VIDEO)

io



Razvod Dragane Mirković i Tonija Bijelića ovih dana je jedna od glavnih tema u regionu.

Iako su se mnogi šokirali kada su čuli da je njihova bajka došla do kraja, popularna pjevačica je i ranije nagovještavala da nije baš sve bilo u najboljem redu u braku koji se zvanično završava poslije 24 godine.

U nedavnom intervjuu u sklopu njenog šou programa “Rame uz rame sa Draganom”, koji je dala za Kurir, folk diva je pričala i o ljubavi, a na neka pitanja odgovarala je u suzama.

“Svašta nešto pomislim kad sam sama, ali najbitnije mi je da sam mirna sama sa sobom. Nemam nemire i nedovršene stvari, to me čini mirnom i staloženom. Mogu i da se ljutim na sebe i da volim sebe, da se ponašam kao dijete, bitno je samo da je taj mir u meni i da znam da nigdje nisam pogriješila”.

Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali.

Međutim, s vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činim svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavljajući tačku na naš brak.

Ja svakako ostajem dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina.

- Zbog svega toga ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi.

S nadom da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred zahvaljujem na razumevanju - navela je Dragana.




Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja novih pesama možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE

Nema komentara

#estradainfo #estradainfoportal #estradatop #promocije #vijesti #info #top #trending #youtube #magazin

5 godina sa Vama. Svakondevni izvor informacija o dešavanjima na muzičkoj i estradnoj sceni.

Pokreće Blogger.