#1 TRENDING #VIJESTI #ESTRADAINFO #NOVO #TOPČLANCI #TOPNAJAVE #TOPVESTI #UŽIVO #GOSTOVANJA #PREMIJERA

ŠEMSA U PRVOM PLANU: Todorovići spremaju vrhunsko slavlje. Krstićemo ćerku i slavimo njen 18. rođendan. (VIDEO)Krstićemo ćerku i slavimo njen 18. rođendan....ŠEMSA U PRVOM PLANU:Jana Todorović i njen suprug u pripremama su za veliko slavlje koje će organizovati za svoju ćerku Kristinu Džulijen, kada će se ona krstiti i proslaviti svoj 18. rođendan.Pevačica ističe da joj je na prvom mestu da njena naslednica bude zadovoljna.

- Uskoro, za koji mesec, priremamo se uveliko, pravi je povod za slavlje. Krstimo našu ćerku, puni 18 godina, tako da nam je to u ovom momentu najbitnije. Želimo da sve bude kako treba, prvenstveno želimo da ona bude zadovoljna i svi ljudi koji će biti pozvani - rekla je Jana.Od mene je nasledila to da voli narodnu muziku, voli sve one pevače uz koje sam i ja rasla.

To mi je nekako najdraže, kad ja čujem da moje dete sluša Milančeta Radosavljevića, Šemsu Suljaković, Savu Radusinovića, sve te stare pevače, ozbiljne legende.

Krv nije voda, nikad se ne zna, možda će i ona jednog dana da propeva, ali videćemo.

Ranije je znala da zapeva nešto kada je ja izvedem na scenu, ali ne vidi samu sebe u tom poslu - istakla je Jana za Grand i dodala:Nema komentara

#estradainfo #estradainfoportal #estradatop #promocije #vijesti #info #top #trending #youtube #magazin

5 godina sa Vama. Svakondevni izvor informacija o dešavanjima na muzičkoj i estradnoj sceni.

Pokreće Blogger.