#1 TRENDING #VIJESTI #ESTRADAINFO #NOVO #TOPČLANCI #TOPNAJAVE #TOPVESTI #UŽIVO #GOSTOVANJA #PREMIJERA

Razvuci ga Meho. Hit u Sloveniji "Polka za 2 milijona folka". (VIDEO)Ansambl Stil nasmijao publiku novom pjesmom: Hitmacher s Balkana pjevao s njima! Ovoga puta ansambl Stil u suradnji s Hitmacherom, koji je u prošlosti nastupao s brojnim duhovitim nastupima i skečevima, pripremio je novu pjesmu pod naslovom "Polka 2 milijanova folka".

Sudeći prema odzivima, nova pjesma nasmijala je brojne slušatelje, a zasigurno ćete i sami biti impresionirani izvedbom.

Spot za novu pjesmu samo na YouTubeu već ima više od 500.000 pregleda, a među komentarima ne manjka mišljenja da je riječ o novom hitu na slovenskom tlu.

Glazbu za novu pjesmu "Polka 2 milijuna folka" napisali su Damjan Jović, Gašper Konec i Ansambel Stil, autori teksta su Goran Hrvaćanin, Damjan Jović i Franc Gašper Jazbec. Vokale su dali Goran Hrvaćanin (Hitmacher) i Franc Gašper Jazbec (Ansambel Stil).

Poslušajte novu pjesmu "Polka 2 milijuna folka", kojom su Ansambel Stil i Hitmacher izmamili osmijehe mnogim Slovencima. Hoćete li i sami biti impresionirani njihovom izvedbom?

Nema komentara

#estradainfo #estradainfoportal #estradatop #promocije #vijesti #info #top #trending #youtube #magazin

5 godina sa Vama. Svakondevni izvor informacija o dešavanjima na muzičkoj i estradnoj sceni.

Pokreće Blogger.