#1 TRENDING #VIJESTI #ESTRADAINFO #NOVO #TOPČLANCI #TOPNAJAVE #TOPVESTI #UŽIVO #GOSTOVANJA #PREMIJERA

Izginut će te kad čujete. Ibro se ispalio i kidao od smijeha. (VIDEO)Česti nastupi i televizijska gostovanja umeju da ostave posledice na pevače, pa čak i da utiču na njihovu memoriju i zbnjunenost pred kamerama. Tako se usled mnogih obaveza i snimanja, Ibro Bublin našao kao gost u emisiji "Grand parada" koju vode Sanja Ćulibrk i Tihomir Tepić i upravo u toj emisiji doživeo neprijatnost.

Naime, na samom početku razgovora pevač se obraćao Sanji, a kada mu je Tihomir postavio pitanje, pevač se potpuno zbunio, te je voditelja nazvao pogrešnim imenom.

- Vidi, Lepomire, je l' tako - Lepomir? - počeo je zbunjeno da odgovara na pitanje, ali ga je voditelj kroz osmeh prekinuo.

- Nisu me do sad tako zvali, ali može. Od sad sam Lepomir, nije problem, odgovara mi - rekao je Tihomir ne skrivajući osmeh.

Međutim, umesto da ispravi grešku, Ibro je još nekoliko puta nazvao Tihomira pogrešnim imenom.

- Sviđa mi se, mislim da ćemo ovo ime da usvojimo - rekla je voditeljka koja nije mogla da zaustavi smeh nakon što je pevač ponovo pogrešio.

- Razgalio si me za sva vremena - dodao je Tihomir, ali je Bublin hteo da "iščupa situaciju" i, naravno, ponovo pogrešio.

- Izvinjavam se, Lepomire - poručio je, pa osim voditelja i sam sebe nasmejao.

Pogledajte kako je to izgledalo.
IZVOR: grand.online

Nema komentara

#estradainfo #estradainfoportal #estradatop #promocije #vijesti #info #top #trending #youtube #magazin

5 godina sa Vama. Svakondevni izvor informacija o dešavanjima na muzičkoj i estradnoj sceni.

Pokreće Blogger.