#1 TRENDING #VIJESTI #ESTRADAINFO #NOVO #TOPČLANCI #TOPNAJAVE #TOPVESTI #UŽIVO #GOSTOVANJA #PREMIJERA

SVAĐA I LUDNICA U EMISIJI : Bosanac i Ceca u najburnijoj svađi. (VIDEO)Ove subote žiri u “Zvezdama Granda” naoštren je da izabere samo najbolje takmičare, kriterijumi su visoki, a tenzija polako raste te se svaki mentor lavovski bori za svog kanidata.

Žestoka rasprava povela se između Cece Ražnatović i Dragana Stojkovića Bosanca, a ovoga puta polemika je bila oko godina.

– Ja sam mlađa 40 godina i imam odlično pamćenje! – rekla je Ceca, a Bosanac se odmah nadovezao: – Koje si godište 2018.?

Ja ‘83. – odgovorila je Ceca, a Bosanac je nastavljao: – Moram da odgovorim na upadicu ove tinejdžerke ovdje od pola vijeka starosti! Ja sam ‘43. ja sam učestvovao na oslobađanju Beograda.

Tokom njihove rasprave koja se odužila i koju nije mogao niko da prekine, Popoviću se prispavalo, pa je stavio jastuk i prilegao na scenu dok ga je publika u nevjerici gledala.

Mariju će razbjesniti glasanje njenih kolega iz žirija, pa će odmah reagovati i kao i uvijek surovo iskreno iznijeti svoje mišljenje sviđalo se to nekome ili ne.

-Žiri je dao mogućnost ovakvom kandidatu sa ovakvim pjevanjem da ide u baraž! Sram vas bilo, fuj! – bila je oštra Marija, a Viki se složila sa njom: – Ko je učestvovao neka se stidi!

Nema komentara

#estradainfo #estradainfoportal #estradatop #promocije #vijesti #info #top #trending #youtube #magazin

5 godina sa Vama. Svakondevni izvor informacija o dešavanjima na muzičkoj i estradnoj sceni.

Pokreće Blogger.