#1 TRENDING #VIJESTI #ESTRADAINFO #NOVO #TOPČLANCI #TOPNAJAVE #TOPVESTI #UŽIVO #GOSTOVANJA #PREMIJERA

Dječak je imao je 6 godina kada je postao miljenik Pinkovih zvezdica:





Ljuba Stanković kada se prvi put pojavio u “Pinkovim zvezdicama” odmah je osvojio srca publike i članova žirija. Ljuba je sa samo 6 godina pjevao kao anđeo, a odmah je postao i glavna atrakcija.

Otpjevao sam pjesmu i tata je bio oduševljen. Tada sam imao četiri godine i tada sam naučio pjesmu ,,Bato”.

– Jedva sam čekao četvrtu sezonu i molio tatu i mamu i plakao, tražeći da me prijave u ,,Pinkove zvezdice”. Uz dogovor sa tatom i mamom, ja sam se prijavio i presretan sam – pričao je nekad Ljuba.

Ljuba je u par navrata svojom interpretacijom rasplakao Jelenu Tomašević kao i Gocu Tržan. A nakon takmičenja imao je nastupe u mnogobrojnim emisijama.

Mališan je sada značajno porastao i danas fura sasvim drugačiju frizuru. Stanković se još uvijek bavi muzikom, pjeva i imam nastupe u inostranstvu, a pisalo se i da je dobio ulogu u jednoj indijskoj reklami.

Severina je pozvala Ljubu da bude gost na njenoj pjesmi “Tutorial” za koju je snimila i spot, a ova pjesma je postala ogroman hit koji se i danas rado sluša.

Nedavno se pojavio u emisiji “Glamur specijal” gdje je otpjevao najteže numere i zadao domaći zadatak čak i zvijezdama koje su godinama, pa i decenijama na estradi.

Ljuba je za sve korisnike “Tik Toka” izveo numeru “Ne kuni me, ne ruži me, majko”, legendarnog i nažalost pokojnog pjevača Ljubiše Stojanovića Luisa.

Pogledajte nove slike:

Nema komentara

#estradainfo #estradainfoportal #estradatop #promocije #vijesti #info #top #trending #youtube #magazin

5 godina sa Vama. Svakondevni izvor informacija o dešavanjima na muzičkoj i estradnoj sceni.

Pokreće Blogger.