#1 TRENDING #VIJESTI #ESTRADAINFO #NOVO #TOPČLANCI #TOPNAJAVE #TOPVESTI #UŽIVO #GOSTOVANJA #PREMIJERA

NIKAD IH NE POKAZUJE U JAVNOSTI: Ovo su braća Jelene Karleuše, za jednim žene LUDE, (INFO)Pop diva koja je svakodnevno u centru medijske pažnje retko šta može da sakrije od javnosti, pa bi mnogi rekli da nema gotovo nikakvih tajni, međutim da i zvezda poput nje uspeva da prikrije po nešto dokaz su braća Jelene Karleuše o kojima se malo zna.

Jelenini roditelji Divna i Dragan venčali su se davne 1977. godine da bi nakon godinu dana na svet došla balkanska diva, međutim došlo je do kraha braka još dok je Jelena bila devojčica, što ih nije sprečilo da zadrže zdrav odnos.Divna je kasnije svoju sreću pronašla sa Velimirom Mitrovićem Galetom sa kojim je bila 17 godina u emotivnoj vezi, međutim nije se ponovo udavala, a često je isticala da iako nema više dece, Jelena ima braću po ocu.

image

Nisam htela da moju neverovatnu ljubav prema Jeleni delim i na drugo dete. Kasnije sam shvatila sa sam pogrešila. Bilo bi dobro da Jelena ima brata ili sestru, nekoga kome može da se obrati za pomoć ili da podeli radost. Ipak, ima braću po ocu i brata od tetke, muža i svoju decu – rekla je pokojna Divna jednom prilikom za medije.

Dragan Karleuša svoj život nastavio je u drugom smeru te je nakon razvoda ponovo uplovio u bračne vode, a sa drugom suprugom za koju se navodi da je direktor i suvlasnik preduzeća koje se bavi poslovima obezbeđenja, dobio je dvojicu sinova Ivana i Nikolu.

Braća Jelene Karleuše po svemu sudeći ne vole da se eksponiraju javno te se za njih saznalo tek pre nekoliko godina kada su se pojavili na Jeleninoj i Duškovoj godišnjici nakon čega je stariji brat podelio zajedničku fotografiju.

Iako nisu medijski prisutni i malo se o njima zna, Karleuša je sa svojom polubraćom nastavila da neguje blizak odnos te su Ivan i Nikola uvek rado viđeni gosti na svakoj porodičnoj proslavi.

Nema komentara

#estradainfo #estradainfoportal #estradatop #promocije #vijesti #info #top #trending #youtube #magazin

5 godina sa Vama. Svakondevni izvor informacija o dešavanjima na muzičkoj i estradnoj sceni.

Pokreće Blogger.