#1 TRENDING #VIJESTI #ESTRADAINFO #NOVO #TOPČLANCI #TOPNAJAVE #TOPVESTI #UŽIVO #GOSTOVANJA #PREMIJERA

Kad stisne gitaru čovjek se naježi. Mimi se sluša i glada na Balkanu. (VIDEO)

io

Mimi Sounds (Mia Smith) je engleska gitaristica, glazbenica i ličnost na društvenim mrežama. Također je znala svirati bubnjeve i klavir, ali je posebno vješta u sviranju gitare. Mimi je najpoznatija po sviranju gitare i postavljanju videa na platforme društvenih medija.

Rani život: Mia Smith rođena je u rujnu 2001. u Londonu, Ujedinjeno Kraljevstvo. Mimi Sounds počela je svirati klavir s 13 godina kada je bila u srednjoj školi, doslovno je ovdje započela njezina glazbena karijera. Od ranog je života bila strastvena prema gitari i ubrzo je počela svirati. Zatim je sa 16 godina pohađala fakultet kako bi studirala glazbu i nastupala s prijateljima i pjevačicom Helenom na svom fakultetu.



Karijera: Mimi Sounds započela je svoju karijeru sa svojim školskim bendom. Također je nastavila svoju strast prema glazbi tijekom studija. Vrlo je popularna na YouTubeu i počela je postavljati videozapise 19. kolovoza 2020. Zaradila je gotovo 800 tisuća pretplatnika na YouTubeu i 220 tisuća pratitelja na Instagramu do 2022. Osobni život:

U osobnom životu iznimno lijepa glazbenica Mimi nije udata i nema dečka.

Svojim video snimcima na YouTube pokazala je veliki talenat i supjeh.

Nema komentara

#estradainfo #estradainfoportal #estradatop #promocije #vijesti #info #top #trending #youtube #magazin

5 godina sa Vama. Svakondevni izvor informacija o dešavanjima na muzičkoj i estradnoj sceni.

Pokreće Blogger.