#1 TRENDING #VIJESTI #ESTRADAINFO #NOVO #TOPČLANCI #TOPNAJAVE #TOPVESTI #UŽIVO #GOSTOVANJA #PREMIJERA

Dragana ima veliko srce i dušu. U Tuzli se upisala u historiju humanosti. (VIDEO)Više puta tokom svoje četiri decenije velike karijere Dragana Mirković pomjerala je granice u svemu, na početku svoje velike turneje Do posljednje daha postavila je nove standarde i kada je humanost i pomoć u pitanju.

Muzička zvijezda najavila je da će čitava turneja osim u znaku hitova koji su obiljezili njenu karijeru biti i u znaku pomoći onima kojima je to najpotrebnije, a prvi korak na ovom putu desio se na velikom koncertu u Tuzli 12 Januara 2024 "Do posljednje daha", turneja može da počne... (Bosna i Hercegovina).

Prije nego što će izaći na scenu u prepunoj dvorani Mejdan U Tuzli Dragana je imala priliku da upozna porodicu iz Tuzle kojoj je već tokom dana uplaćena pomoć u iznosu od deset hiljada maraka.

Asmir Mulabdić, samohrani otac devetoro dece bio je ganut gestom folk zvijezde koja se odrekla zarade da bi pomogla drugima.

Želja je da u godini u kojoj slavim jubilej svuda gdje mogu učinim ljude srećnima rekla je Dragana.

U svakom gradu ću odabrati one kojima je pomoć najpotrebnija, a porodica Mulabdić je samo prva od mnogih čija me je sudbina ganula i osjetila sam potrebu da pomognem koliko mogu.

Bog je očigledno želio da turneju počnem iz Tuzle.

Bilo je dosta plakanja, ali obećavam vam, nema više suza, vreme je za pjesmu “ rekla je folk zvijezda koje je potom atmosferu dovela do usijanja svojim hitovima napravivši još jedan nastup za nezaborav.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja novih pesama možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE

Nema komentara

#estradainfo #estradainfoportal #estradatop #promocije #vijesti #info #top #trending #youtube #magazin

5 godina sa Vama. Svakondevni izvor informacija o dešavanjima na muzičkoj i estradnoj sceni.

Pokreće Blogger.