#1 TRENDING #VIJESTI #ESTRADAINFO #NOVO #TOPČLANCI #TOPNAJAVE #TOPVESTI #UŽIVO #GOSTOVANJA #PREMIJERA

Radi se o pesmi, pune emocije, tuge i bola. Ceca posvetila pesmu Džeju Ramadanovskom. (VIDEO)

Marina Tucaković napisala pre deset godina, bio je to poziv koji se ne odbija”.

Rekla je največa Balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović na pitanje kako je došlo do toga da snimi pesmu “Za kraj”, koja prati najnoviji domaći film “Nedelja"posvećen liku i delu čuvenog folk pjevača Džeja Ramadanovskog.

Ceca Ražnatović, s obzirom da ova pesma nije rađena namenski niti za njen repertoar niti album već isključivo u svrhu promocije filma, a njen dugogodišnji prijatelj i nekadašnji saradnik Aleksandar Radulović Futa je napisao muziku i uradio aranžman za ovu pesmu, dok je tekst potpisala njegova pokojna supruga, Marina Tucaković.

Ceca pojašnjava da pesma nosi jednu duboku emociju, kakvu su imali Marina i Džej i da je sigurna da je svojim glasom to dovoljno dočarala publici koja će ovog puta dati mišeljenje, ne samo o pjesmi već i o filmu.

Od 18. januara u bioskope širom zemlje i regiona stiže film „Nedelja“, priča o jednom od najomiljenijih muzičara na ovim prostorima, Džeju Ramadanovskom.Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja novih pesama možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE

Nema komentara

#estradainfo #estradainfoportal #estradatop #promocije #vijesti #info #top #trending #youtube #magazin

5 godina sa Vama. Svakondevni izvor informacija o dešavanjima na muzičkoj i estradnoj sceni.

Pokreće Blogger.