#1 TRENDING #VIJESTI #ESTRADAINFO #NOVO #TOPČLANCI #TOPNAJAVE #TOPVESTI #UŽIVO #GOSTOVANJA #PREMIJERA

Dragana nije sama, u dvorcu ima još neko? Od samog početka on je bio uz nju.

Dragana Mirković, koja je prije nekoliko nedjelja iznenadila javnost saopštenjem da se razvodi od Tonija Bijelića, živi sama u dvorcu Ebenfurt nadomak Beča.

Kako je otkrila, sa bivšim suprugom ne dijeli isti krov već tri godine, a on je, poslije kraha ljubavne priče, lijepo zdanje ostavio njoj. Nedavno je folk zvijezda u svom austrijskom domu prvi put snimila spot.

Iako su djeca još ranije napustila roditeljsko gnijezdo i žive u odvojenim stanovima u Beču gdje studiraju, sin joj sada ponovo pravi društvo.

Marko Bijelić vratio se kod majke u dvorac. Još poslije objave razvoda stavio je svima do znanja da je na njenoj strani tako što je otpratio oca sa Instagrama. Dragani sada svakako treba podrška najbližih, a sin je nije ostavio na cjedilu, prenosi Hello.

On ima 24 godine, zgodan je i lijep, pravi magnet za pripadnice ljepšeg pola. Posjeduje čitavu kolekciju luksuznih automobila, redovno trenira u teretani, svira klavir, studira na prestižnom institutu…

No, ima još zanimljivosti vezanih za Marka, što je upravo otkrio i na Instagramu.Čekirao se u Ebenfurtu, a na ekranu njegovog laptopa bila je otvorena stranica sa Draganinim nastupima.

Najvažnije od svega je da je u ovim teškim i stresnim trenucima, koje svaki razvod neminovno nosi sa sobom, majci najveća podrška i da ona uvijek može da računa na njega.

Vjerujemo da ju je njegov povratak u dvorac beskrajno usrećio.

Nema komentara

#estradainfo #estradainfoportal #estradatop #promocije #vijesti #info #top #trending #youtube #magazin

5 godina sa Vama. Svakondevni izvor informacija o dešavanjima na muzičkoj i estradnoj sceni.

Pokreće Blogger.